Reiki este o energie inteligenta a Universului ce poate fi accesata prin initiere, de orice persoana care doreste sa urmeze o cale spirituala, de dezvoltare personala dar si o cale de autocunoastere de la nivel de sine.

Este o modalitate de a-ti cunoaste potentialele energetice ; spirituale de acum sau de alta data dar si o standardizare a reperelor morale. Este folosita de orice initiat atat pentru autotratament cat si pentru terapia altor persoane si nu in ultimul rand, pentru curatarea locuintei sau a locului de munca .

In tehnicile diferitelor tipuri de masaj, Reiki este folosit cu rezultate mult mai spectaculoase in comparatie doar cu partea tehnica a notiunilor de masaj.

In decursul perioadei de cand am inceput sa practic terapii ce au avut la baza accesarea energiei Universale a Reiki-ului am constat rezultate in cazuri ca:

-fibroame uterine de marime medie si mici -chisturi ovariene

-ciroze hepatice cu diferite grade de evolutie in care dupa un numar de 6-8 sedinte de terapie nu s-au mai detectat virusii -ciroze cu grad mare de degradare a structurii interne ce necesita drenarea pana la nvelul de renuntare a folosirii tubului de dren in tmp de 6 zile.

-refacerea structurii osoase in urma unei fracturi , pana la la refacerea anatomica a strucrurii osoase fara formarea de calcaneu ceea ce se intalneste de regula la refacerea sudurii unui os, in timp de 7 sedinte.

-imsomnii in diferite stari de anxietati -atacuri de panica care in timp (dupa 4 sedinte )au dus la renuntarra medicatiei -infectii precum cistite sau candidoze .

-reducerea durerilor articulare datorate atritelor sau coxartrozelor -in orice fel de somatizari datorate cauzelor psihologice.

– cresterea gradului de simbioza dintre mental si psihic ceea ce ajuta la transformarea spiritului , a sinelui . – marirea gradul de intuitie , ce de regula este aliniata la trinitate, prin deschidera anumitor canale energetice ce ajuta la accesarea datelor necesare intr-o terapie .

-facilitarea cunoasterii dar si a constientizarii umbrei si transformarea ei prin integrarea in structura personaltatii ceea ce modica in sens benefic si caracterul.

-reducerea gradului de rezilienta interioara intr-o maniera in care gradul de constientizare si constiinta se intrepatrund, astfel incat, are loc o transformare benefica a modaltatii de a intelege destinul.

-micsorarea disonantei dintre actiunea eu-lui, a orgoliilor si nevoia de evolutie ce sunt datorate umbrei fiecaruia.

-dezvoltare personala prin transformarea de la nivel de sine .

-cresterrea inteligentei emotionale ce aduce cu ea si un nivel ridicat de adaptare, de empatizare si compasiune ce este necesara oricarui viitor terapeut sau practicant Reiki.

– modelara temperamentului care este dat de factorii genetici, adica de karma de neam, iar prin accesarea acestei energii inteligente se constientizeaza problemele datorate karmei de neam, ceea ce duce in timp atat la modelarea temperamentului si implicit la modificarea personalitatii si a caracterului ce vor avea la baza altfel de principii sau idealuri de viata

-cresterea gradului de intuitie daca aceasta energie inteligenta este folosita in sens benefic pentru semeni si pentru noi, fara a o folosi ca arma de manipulare.

-cresterea gradului de etica si de constiinta Reiki este o cale de redescoperire de sine si de regasirea bucria starii de bine.

de Elena Dana Apostol- Presedinte fondator A.P.R.T.C.- Brasov