Despre îngerii întrupați. Lecții, meniri și misiuni personale

 

C.R. : Dragoș, vine un moment când fiecare spirit află ce este, de unde este și încotro se îndreaptă. Astăzi, te-aș întreba despre îngerii întrupați pentru că am auzit multe informații atât de la tine, cât și din alte surse, despre existența lor.

D.A.O. : Prin îngeri, Dumnezeu înfăptuiește Planul Divin, adică îngeri au fost şi dintre Prooroci, îngeri au fost și dintre Sfinți și ei reprezintă modele umane, dar nu numai modele umane, că de multe  ori de exemplu  sunt: Îngeri războinici, ei se nasc să lupte, sunt îngeri răzbunători, ei se nasc să distrugă, sunt îngeri ai iubirii, depinde ce menire au. În plus, Dumnezeu trimite pe Pământ îngerii la întrupare și ca să-și rezolve ei niște lucruri pe care ei nu le-au înțeles. Ei au fost gardieni, da, gardieni de oameni – îngeri păzitori, deci automat au luat decizii personale, care nu au fost  bune pentru că și ei au liber arbitru, și ei au misiuni personale și Dumnezeu îi lasă să facă ce cred ei, în cadrul unui plan divin. Au un plan divin,  să zicem în care au de cucerit o cetate și alta este să cucerești o cetate și să omori tot sau să violezi tot și atunci au și ei lecții și atunci vin acum sub formă de oameni, deci se întrupează, special ca să își ia lecțiile, să înțeleagă ce au greșit în alte vieți. Dacă au îndrumat greșit un om, atunci automat își vor întâlni propriile lor oglinzi, oamenii pe care i-au crescut ei ca îngeri păzitori și atunci și ei au probleme ca și oamenii,  evident ei au valori mai bune, dar până la urmă viața lor e foarte asemănătoare cu a oamenilor, doar că ei au alte valori.

C.R. : Care sunt caracteristicile unui înger întrupat ?

D.A.O. : În primul rand raportul Yin /Yang la nivel de sine este 50-50, deci ei sunt androgini și atunci pot fi și bărbați și femei, dar pot să aibă caracteristici… De exemplu, am întâlnit îngeri care sunt gay pentru că în viața aceasta au lecția homosexualității, tocmai pentru că au condamnat homosexualitatea. În general, ei ajung să facă tot ce au condamnat. Am întâlnit îngeri în toate domeniile și în lumea interlopă și în prostituție și recuperatori, peste tot și în medicină, sport, armată, poliție etc. Pentru că toate sistemele astea, create în lume, sunt create de Dumnezeu și finanțele și  pompierii  și atunci, automat are Dumnezeu îngeri băgați acolo prin care organizează tot, că orice sistem e făcut sub forma de piramidă, are un vârf și bază. Nu sunt întotdeauna în vârf, sunt în eșalonul 2-3 de obicei, special pentru că de acolo coordonează lucrurile. Prin ei, Dumnezeu coordonează lumea și asta e tot .

C.R. : Cum pot învăța îngerii să traiască ca și oameni?

D.A.O. : Copiază că nu au cum altfel, adică ei au de înțeles  sentimentele umane, iubirea, trebuie să învețe răbdarea, trebuie să învețe toate pentru că ei sunt  destul de  ”de-a dreapta„  așa… adică pentru ei de multe ori nu există decât alb-negru, bine-rău și atunci aici pe Planetă îți dai seama că lucrurile nu stau chiar așa…. De multe ori intri într-un impas când  ai de ales între două rele, da? De fapt, motivul pentru care vin ei pe Pământ, pe lângă lecția durerii este ca ei să se înțelepțească, să înțeleagă cum a creat Dumnezeu lumea asta și care e scopul ei. Să învețe să iubească lumea, să iubească viața, să iubească oamenii, să iubească femeia, să  înteleagă sexualitatea, să înteleagă cuplul, familia, să învețe să facă copii, să crească copii, să vadă că e ușor de sus, că omorâm toți nou-născuții, da, e ușor, dar când e al tău nou născut e mai greu când moare, adică toată lumea se gândește la îngeri ca la o chestie diafană care, vai, ce drăguță e.. Da, dar primii născuți ai egiptenilor au fost omorâți de un Înger, nu un demon pe vremea lui Moise și atunci  trebuie să învețe și ei ce înseamnă asta, să simtă că așa e ușor.. Ah, radem tot,  perfect … stai să vezi cum radem tot și-ți rupe inima în două….

C.R. : Ce caracteristici specifice îngerilor îi deosebesc de alte spirite?

D.A.O. : Lumină interioară este mult mai mare, protecția divină este mult mai mare, beneficitatea lor e mult mai mare, ascultarea lor e mult mai mare pentru că în toate structurile unui înger se manifestă Dumnezeu, deci un înger nu prea  poate să facă ce vrea el decât într-o mică măsură, în maximum 5 procente, pentru că toate structurile lui, cu cât un înger vine de mai sus, cu atât are mai multe structuri activate, adică e îmbrăcat de mai multe entități și atunci entitățile acestea sunt divine și atunci unui înger îi este mult mai greu să facă ce vrea el decât unui om, nu în sensul că el nu are liber arbitru , dar are conștiința binelui și răului mai dezvoltată decât a unui om sau a unui demon întrupat și atunci  evident Dumnezeu va alege pentru el ce e mai bine… Până și relația de cuplu e îngăduită de Dumnezeu, pâna și sexualitatea lui e îngăduită de Dumnezeu, el nu poate să facă ce vrea el.. nu poate.. În funcție de ce lecție are, un înger poate să aibă lecția de la hard sex până la pustnicie, depinde de Dumnezeu pentru ce l-a trimis pe Pământ, aici intervine ce face Dumnezeu cu el, ce are el de înțeles.

C.R. : Care sunt principalele lecții pe care le-ai identificat  în consultațiile avute  cu îngerii întrupați ?

D.A.O. : Prima lecție și cea mai importantă este lecția Iubirii, cei mai mulți nu iubesc viața, nu iubesc lumea, nu iubesc oamenii, nu iubesc femeile, e o întreagă poveste cu iubirea asta. A doua lecție este să învețe ascultarea și să se integreze lumii acestea, ei nu cunosc niște lucruri ale lumii acesteia . Aici nu e ca în Cer, aici e și răul si aici fiind răul, se cam prăjesc, pentru că ei merg oarecum după regulile din Cer care nu mai sunt valabile pe Pământ. Adică e ca și cum ai învăța să joci curat într-un meci de box și intri într-un meci unde e permis orice și atunci ei nu au partea asta de șiretenie de pe Pământ, asta te învață multe. Ei nu știu ce e manipularea emoțională și aici și-o ” fură„ rău.   Aici întâlnesc răul în față. Așa în Cer îți dai seama care e răul, dar aici pe Pământ… Hmm… J De asta o încurcă și au de învățat multe, a propos de relațiile interumane, că aici întâlnesc răul în viața de zi cu zi.

C.R. : Ce trebuie să știe mamele de astfel de copii speciali pentru a fi îndrumați într-un mod corespunzător?

D.A.O. : În primul rând, îngerii au o problemă că ei fac ce vor ei și ce cred ei că e bine, adică cea mai mare problemă a propos de îngeri este faptul  că ei au nevoie să fie dominați, au nevoie să fie convinși, ei sunt sensibili la putere și la adevăr. Dacă știi adevărul, ei te simt, se uită la tine și știu… ”Asta știe„ … Nu știe el ce știe, dar știe! Și atunci ei se supun oamenilor puternici și oamenilor care sunt putenici și oamenilor care știu despre lumea spirituală, știu despre Dumnezeu, o fac intutitiv, dacă te simte că ești mai slab, te calcă pe cap. Cât sunt copii, sunt foarte greu de gestionat și noi nu avem oameni pregătiți să îi gestioneze pentru că ei nu știu… Lui nu poți să îi spui ”acuma fă asta” pentru că așa vreau eu și ”nu face!”.  Lui trebuie să îi explici de ce trebuie să facă un lucru, adică asta trebuie să facem  pentru că……și atunci el face. El e sensibil la Adevăr, nu înțelege, dar face, simte emoțional.

C.R. : În ce domenii de activitate întâlnim îngerii întrupați?

D.A.O.: Peste tot ! În orice domeniu care presupune ierarhia.

C.R. : Am auzit la un curs de-al tău despre îngerii din întuneric. Ce poți să ne spui despre ei?

D.A.O. : Sunt îngerii gardieni ai pragurilor în întuneric. Lumina si întunericul sunt manifestări a Lui Dumnezeu. Atunci există îngeri, sunt cei care despart iadurile între ele, adică minusurile, gardienii pragului, în sensul că până și iadurile sunt străjuite tot de îngeri a lui  Dumnezeu, pentru că diversele vibrații ale întunericului sunt tot o manifestare a Lui Dumnezeu. Ce se întâmplă acolo evident că e răul , dar cine se duce, unde se duce,  până unde se duce  sunt gardienii lui Dumnezeu. Ei, și din când în când Dumnezeu îi scoate, îi trimite în vacanță, da?… , Sunt ca minerii, nu?.. Stau tot timpul în subteran , dar din când în când se mai duc și ei la mare și atunci vin pe Pământ și de obicei aceștia sunt în vacanță, au lumină minus, deci DH minus, dar au beneficitatea mare, sunt benefici și fac voia Lui Dumnezeu foarte mult, de obicei peste 98%, ei cunosc Răul cel mai bine, deoarece relaționează în mijlocul Răului și îl recunosc din prima. Pe ei nu îi păcălește nimeni, nici măcar Răul pentru că ei l-au cunoscut acolo, trăiesc lângă el și atunci sunt mult mai apropiați, să zic așa, de Adevăr, decât cei din lumină, pentru că cel mai greu e să cunoști Adevărul în întuneric  și ei  știu Adevărul în întuneric, ei cresc mult mai ușor in întuneric decât sa bagi un înger de lumină să cunoască întunericul . Ei au experiență. Adevărul în întuneric e mult mai greu de aflat decât Adevărul în lumină  și atunci îngerii de întuneric au o percepție mult mai sănătoasă asupra Adevărului decât un înger de lumină. Dacă iei un Înger de lumină si îl bagi în întuneric s-a terminat … Și nu e obișnuit dacă iei un înger de întuneric și îl crești în lumină el nu are nici o problemă  pentru că el unde poate să cadă ? În Întuneric, pe ăla îl știeJ

C.R. : Care este diferența dintre calea spirituală a unui înger sau a unui alt spirit?

D.A.O. : Nu există! Singura problemă la el este că nu vrea să-i piardă Dumnezeu pentru că sunt soldații Lui, față de oameni care mai pot să se reîncarneze de nu stiu câte ori și au liberul arbitru. Când îi trimite Dumnezeu pe Pământ,  ei au un contract foarte sănătos și Dumnezeu nu vrea să îi piardă. E ca și cum ți-ai pierde un soldat, e ca și cum ți-ai pierde un agent secret. Și atunci Dumnezeu face absolut orice ca să îi ia înapoi, indiferent ce prostii face, la un moment îi dă acea situație din care să il recupereze, deci eu cred că Dumnezeu face absolut orice ca să își recupereze îngerii de pe Pământ.

C.R. : Care este mesajul tău pentru îngerii întrupați ?

D.A.O. : Știi ce se întâmplă?… Mesajul meu pentru îngerii întrupați este următorul:

  1. Că trebuie să studieze foarte mult. Studiind foarte mult ei au o percepție mult mai bună a Adevărului și automat pot să integreze mult mai ușor orice informație. Citesc, adică au perceptia aceea: citesc un rând, asta e adevărat, asta mi se pare că nu, și atunci percep mult mai ușor Adevărul și automat integrează mult mai ușor Adevărul, dar sunt foarte puturoși câteodată, știi?… Deci își cam încurcă penele în lumea asta în profesii, familie, iubit, sex etc.  și atunci mai le vine câte un șut în fund ca să îi scoată din inerția asta spirituală, ori ei trebuie să înțeleagă lucrurile, ei sunt ca  la doctorat, aici  nu sunt ca la școala primară obligatorie, toată lumea, ei sunt aici să învețe totul rapid. Nu le dă prea multe vieți ca să nu zic că eu nu stiu decât de una pentru îngerii întrupați și atunci ei trebuie să învețe foarte repede lucrurile, să crească foarte mult, adică i-a trimis Dumnezeu cu scopul de a se înțelepți și a crește ca putere. Ori întelepțirea asta vine din studiul tuturor lucrurilor, să zicem toate temele pe care le-am abordat eu și alții în tema spirituală pe care trebuie să le integreze pentru că asta îi formează ca spirit, dar totodată trebuie să crească ca putere și asta presupune inițieri, un drum, să învețe să treacă peste Rău, cum se poate trece peste Rău, ce e Bine , ce e Rău,  deci toate astea… Adică, hai să zicem responsabilitatea lor e mult mai mare decât a oamenilor, e ca și cum ei au venit cu bursa aici, noi suntem, mă rog oamenii, asta e…  Am greșit, suntem la pârnaie, avem timp să facem școală, dar ei sunt veniți aici efectiv sa facă școala și atunci ei trebuie să învețe și să crească ca putere,  și să crească ca vibrație adică nu poți să te intorci în Cer și să spui că nu am avut timp că… Și atunci problema lor este să conștientizeze care e treaba lor plus că, indiferent cât e de mare un înger, poate să fie cel mai mare înger , dacă nu știe să facă nimic e ca și Guliver în Țara Piticilor, deci tot îl impachetează cineva și atunci îi lasă Dumnezeu pe aceștia când fac ei de capul lor, îi lasă și atunci apare o situație din asta cu magie când sunt împachetați, le mai taie un pic din nas… Ei au impresia că vin pe Pământ și îl fac pe dracu ghem, nu…? Și îi impachetează un om până nu mai știu de ei și mai le scade din orgoliu, și tot așa până când învață ce e  de făcut, învață lupta cu răul care înseamnă: lupta cu răul cu magie, pe sabie, etc. Lupta cu răul se poate manifesta în orice domeniu, ei asta au de învățat, lupta cu Răul și nu doar asta, mai nou lupta cu răul  care e rău, și să îl ajute pe cel care vrea să se întoarcă la Dumnezeu. Și e foarte greu pentru că sunt arhanghelii care, când dau de rău, le vine să le ia capul … Si sunt unii care vor să se întoarcă la Dumnezeu și poate pe aceștia trebuie să îi ajuți, ceea ce este destul de greu, să faci diferența, la care îi tai capul  și pe care îl ajut. Culmea este că îngerii au  și ei obligația de a întoarce la Dumnezeu și oameni și demoni și dragoni… De ce ? Pentru că aceștia sunt talanții, adică vii pe Pământ, dar trebuie să aduci la Dumnezeu niște spirite. Adică ce înseamnă să aduci la Dumnezeu niște spirite? Să le educi, să le înveți iubirea față de Dumnezeu și asta e destul de greu, dar se învață!

 

C.R. : Mulțumim!

 

D.A.O. : Cu drag !