Legatura dintre parfumuri si Ingeri

Care este legatura dintre parfumuri si Ingeri? Una foarte mare :)De aceea este recomandat sa folosim parfumurile de cea mai buna calitate, deoarece ele conecteaza direct proportional la anumiti ingeri si entitati benefice. Spre exemplu inca din cele mai vechi timpuri, calugarii carthusieni cunosteau tainele alchimiei si foloseau plantele parfumate si aromate pe post de medicamente, acestea sunt bazele aromoterapiei de astazi. O poveste spune ca in insula Capri din Italia, in jurul anului 1380, regina Giovana D’angio urma sa faca o vizita pe insula. Calugarii i-au pregatit reginei un aranjament floral deosebit format din plante de pe insula, dupa 3 zile dupa ce au scos florile din apa, acesta avea un miros deosebit de placut. Mirat, preotul a dus apa pentru a fi studiata de catre un calugar alchimist care i-a confirmat puterea acelui miros.

Calugarii au continuat sa studieze si sa utilizeze plantele si florile de pe insula sute de ani, iar in 1948, manuscrisele au fost gasite de preotul de atunci al manastirii, care, sub licenta Papei  le-a daruit unui chimist din zona Piemonte care a fondat casa de parfumuri Carthusia una dintre cele mai cunscute din Italia.

Mirosurile parfumurilor care sunt concepute atat pentru uz personal cat si pentru incaperi conecteaza la puterea vindecatoare a ingerilor si entitatilor care locuiesc in Capri.  Imaginea casei Carthusia este o sirena Florala care de fapt este un inger si a fost redata de catre pictorul Italian Mario Labocetta in 1943.

 

 

In numarul viitor va voi vorbi despre legatura dintre Paris, Parfumuri, Moda si maestrul Inaltat Saint Germain.

 

Save

Save

Save