Revista ASCENSIUNEA SPIRITUALA este conceputa ca un ghid pentru cei care vor sa isi gaseasca calea lor spirituala, indiferent daca ei cred ca aceasta ii va ajuta sa devina mai buni din unele puncte de vedere, sau ca ii va ajuta sa se indrepte spre Dumnezeu, in functie de cum se raportează fiecare la ideea de divinitate sau supraomenesc. Conexiunea cu Dumnezeu inseamnă accesul la tot ce avem nevoie pentru a ne desavarsi ca oameni. Cand traim in Dumnezeu si constientizam asta, ni se activeaza cadrul necesar, situatiile pentru a face ceea ce iubim cu adevarat si ceea ce suntem meniti sa facem. Pentru a identifica mai usor ce vine de la Dumnezeu si care este misiunea noastra sau talentul nostru, este important sa observam ce activitati iubim sa facem, chiar dacă ele par obisnuite si au intrat in ritmul nostru de viata, si care nici nu au cum să fie altfel, deoarece fac parte din noi. Cand intreprinzi ceva, orice fel de activitate, fie un hobby sau o afacere, cand lucrurile se leaga parca de la sine, cand iti ramane timp pentru a te bucura si de cei dragi si de lumea in care traim, atunci viata noastra si activitatile noastre sunt armonios integrate in Dumnezeu.
Din dragoste si respect pentru toti oamenii si toate fiintele, am ales sa prezint unele dintre stiintele si sistemele de evolutie spirituala mai mult sau mai putin cunoscute de pe toate meridianele lumii, pentru ca Dumnezeu este în tot si in toate si fiecare om are dreptul de a-si alege propria cale prin care să ajunga la El, indiferent de religie, nationalitate, statut social, sex, orientare sexuala si alte tipologii. De asemenea, imi doresc ca prin intermediul interviurilor si articolelor realizate sa impartasesc cat mai multor fiinte din experientele unor maestri, terapeuti, invatatori si practicanti din toate aceste sisteme si stiinte, tocmai pentru a facilita practicarea acestora de catre oricine este interesat.
Ii mulțumesc maestrului meu Ovidiu- Dragos Argesanu care m-a incurajat si mi-a recomandat sa concep aceasta revista pe  care de altfel am visat-o la propriu.

Fie ca aceasta revista sa va indrepte pasii spre Dumnezeu prin adevar! Amin

Casiana- Alexandra Radut

Save

Save