„CREATIVI in PARADIS”
CÂND: Noiembrie 2017
UNDE: Callao Salvaje, LOS CRISTIANOS – Tenerife

 

„CREATIVI in PARADIS” este a 3-a TABĂRĂ din 2017 din cadrul proietului “Născuți Creativi”. Dacă îți dorești să aduci și să păstrezi lângă tine bărbatul cel mai potrivit pentru tine sau femeia cea mai potrivita, atunci acesta este cea mai utila tabara cu putinta. Dacă dorești să atragi și să permanentizezi iubirea în viața ta, vino cu noi pentru o vacanta spirituală și creativă. Folosim in ajutor tehnicile de comunicare, sistemele psiho-energo-informationale si stiinta numerelor sacre, ceva miscare imbinate cu programe de yoga, intr-un peisaj de vis. Toate acestea , desfatandu-ne cu vinuri si bucate delicioase, traditional-autohtone si terapiii cu fructe exotice si aloe vera . In plus organizatorii au pregatiti surprize minunate.
*Participantii la editiile trecute pot confirma 🙂

Aceasta tabara este despre CUM ADUCEM COMUNICAREA FEMEIE-BARBAT LA RANG DE ARTA, pentru a intelege cum “functioneaza” de fapt barbatul si femeia.

AVEM IN PLUS: ascensiunile pe varfuri neatinse de civilizatie, yoga pe plaja, jocurile creative, mangaierile solare de dimineata pana seara, leganarile pe valurile oceanului, plajele unice cu nisip de abanos, vacanța de vis, distracția copilaroasa, spectacolele grandioase, vinurile si mancarurile traditional-autohtone, terapiile cu fructe exotice si aloe vera, totul imbinat cu dezvoltarea trupului, a mintii si a spiritului.

ÎNSOȚITORUL de GRUP si trainerul de creativitate:
Diana Mețiu este doctor în arte vizuale, specialist în comunicare, business și life coach, trainer de dezvoltare personală, numerolog, moderator al emisiunilor “Ce nu știm că nu știm” (6TV) si “Nascuti creativi” (Radio Gaia Romania), profesor universitar de comunicare, creativitate, discurs public, istoria artei și limbaj plastic. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul consultantei de imagine, se reinventează ori de câte ori viața o invita si se dedică idealurilor mai presus de sine. Cu altruism, har și creativitate Diana transforma viețile, emoțiile și mințile celor din jur, ajutându-i să parcurgă schimbarile benefice esentiale în vederea înfrumusețării și creșterii calității vieții, în toate aspectele sale. Ca inițiatoare a comunității „Născuți Creativi”, îndeamnă oamenii să își exerseze mintea din ce în ce mai mult, într-un mod special, creativ, unic.

INVESTIȚIA: 860 EUR care includ programul dedicat de coaching, cazarea, 3 mese pe zi, transportul complet in interiorul insulei și absolut toate activitățile turistice si de distractie de pe intreg parcursul taberei, la care se adaugă biletele de avion. Cu cât biletele de avion se achizitioneaza mai devreme, cu atât costul taberei este mai mic.

Ce cuprinde MANUALUL de utilizare a barbatului:
– Barbatii si Femeile din viata noastra si efectele lor
– Exprimarea furiei si frustrarilor pe care le-am acumulat
– Tehnicile de eliminare a emotiilor negative
– Intelegerea caracterului barbatilor, a felului lor de a fi
– Barbatii si femeile din perspectiva numerelor sacre
– Intelegerea contributiei noastre la comportametul barbatilor
– Comportamentul este caracter?
– Palierul de odihna: acceptam si iubim ceea ce suntem
– Iertam. Mandalele si meditatiile de iertare
– Omagiem. Recunoastem valoarea barbatilor pe care ii atragem in viata noastra.
– Ne reindragostim. Mandalele si meditatiile de atragere a iubirii
– Tehnicile de comunicare pentru relationarea eficienta
– Tehnicile psiho-energo-informationale pentru relatiile trainice
– Algoritmul de atragere a iubirii
– Tehnicile de eliminare a obstacolelor din calea iubirii
– Vehicolul energetic pentru iubirea cea mare

BONUSUL: Așa cum v-am obișnuit, primii 7 înscriși beneficiază de un CADOU: o ședință de numerologie sau coaching, la alegere, în valoare de 100 EUR. Se consideră înscriși cei care achita avansul de 250 EUR, până pe data de 1 septembrie 2017.

PERSOANA DE CONTACT: DIANA MEȚIU
www.dianametiu.com, Tel: 0744 552 446
eMail: dianametiu9999@yahoo.com
https://www.facebook.com/dianametiu

 

 

 

Save

Save