Astazi am bucuria sa va prezint doi baieti simpatici, antrepernori de succes care  au ales sa practice Reiki-ul si mai mult, sa  invete si sa faca terapie si altor persoane. De asemenea ei organizeaza in Sibiu  conferinte  si evenimente care au ca scop evolutia noastra spirituala, in cadrul  Asociatiei Reiki Sibiu.  Ei se numesc Mihai  Orlandea si Dumitru Daniel Creanga, iar in randurile ce urmeaza vom afla  povestea lor.

Mihai s-a nascut in 29 ianuarie 1986 la Tarnaveni, judetul Mures, a absolvit masterul  in stiinte  economice, iar in prezent este Maestru Reiki in mai multe sisteme si antreprenor.

Daniel s-a nascut  in 3 septembrie 1988 la Hirlau in judetul Iasi, a absolvit cursurile Facultatii de Management  si ulterior cursurile de Master in Managementul Calitatii din Cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu. In prezent si el este  Maestru Reiki in mai multe sisteme si totodata antreprenor.

C: Mihai, Daniel  cum ati ajuns sa practicati Reiki?

Mihai: De mic eram preocupat de latura spirituala a vietii, iar de sistemul Reiki am aflat in urma  aparitiilor domnului Argesanu la emisiunea 360 grade de la B1 TV si ulterior am decis sa ma initiez.

Daniel : Reiki, Cunoasterea a aparut  în viata mea bineinteles int -o perioada cu mari incercari si probleme…..si cum niciodata nu o sa poti sa treci peste o incercare /problema la acelasi nivel de intelegere la care le-ai creat …aici a intervenit Reiki/ cunoasterea in viata mea. Luand initiere/ initieri, a intervenit un maestru în viața mea, a crescut nivelul intern de vibratie, implicit de intelegere si astfel  am putut trece peste acea treapta evolutiva mai usor, intelegand si lectiile ce erau de învatat.

C: Ce sisteme de Reiki si alte sisteme de terapie practicati si la ce ajuta ele ?

Mihai: Sistemele practicate de mine sunt urmatoarele:

Reiki Usui, Karuna,Gendai, Shamballa, Ascension, Radiestezie1-9, Reiki elementali, Isis Seichim, Palma Tibetana, Munay-ki, Preotia Melchisedec, Grand Maste, Kimanna, Theta Healing .  Din punctul meu de vedere toate acestea m-au ajuta sa Il inteleg pe Dumnezeu si  lumea spirituala.

Daniel: Reiki Usui, Karuna, Shambala, Gendai,Ordinul lui Melchisedec + gradele superioare ale acestuia, Radiestezie și Theta Healing. Pentru mine sunt un real ajutor din partea lui Dumnezeu pentru a evolua si a invata cum functioneaza lumea spirituala.

C:Cum a luat fiinta asociatia?

Mihai & Daniel : Dupa infiintarea Federatiei, o parte a practicantilor Reiki din Sibiu am decis sa infintam o asociatie la nivel local in cadrul careia sa organizam diferite evenimente, seminarii, conferinte si sa facem cat mai cunoscut acest sistem pe plan local si nu numai.

C: Foarte frumos ! Cand a luat fiinta asociatia?

Daniel: Asociatia Reiki Sibiu functioneaza din punct de vedere legal din luna iunie 2016.

C: Ce tipuri de terapii promovati si practicati in cadrul asociatiei?

Mihai: In cadrul asociatiei practicam diferite sisteme Reiki, Radiestezie, Samanism, Terapie de grup, Qigong etc.

C: Ce activitati ati intreprins de-a lungul timpului in cadrul asociatiei ?

Daniel:  Activitatile pe care le desfasuram in cadrul asociatiei sunt urmatoarele: seminarii saptamanale, terapie de grup, consiliere, si conferinte sau cursuri la scara mai mare iar ca invitati i-am avut pana in momentul de fata pe dl.Ovidiu Dragos Argesanu si doamna Dorina Dabija.

C: Care este motivatia pentru care solicitati introducerea in COR a profesiei de terapeut Reiki?

Mihai & Daniel : Consideram ca activitatea de terapeut Reiki poate fi recunoscuta ca  profesie sau „meserie” cum sunt alte profesii gen maseur, profesor, doctor si trebuie mentionat ca in momentul de fata sunt tari in care acest gen de terapie este recunoscut ca  profesie.

C: Ce profesii au membrii Asociatiei Reiki Sibiu ?

Mihai & Daniel : Membrii asociatiei noastre din Sibiu sunt persoane cu varste cuprinse intre 18 si 60 ani, cu diferse ocupatii : elevi, studenti, profesori, oameni de afaceri, angajati in sistemul bugetar, cadre medicale, iar ca si concluzie sistemele Reiki au o paleta larga unde pot fi utilizate iar pentru noi este un mod de viata si de ascensiune spirituala.

C: Care este mesajul vostru pentru cititori intr-o propozitie?

Mihai: Va recomand cu multa caldura acest sistem, mie personal mi-a adus multe schimbari si rezultate in bine!

Daniel: Reiki ….si toate sistemele care exista sunt doar unelte, le poți folosi pe astea sau pe oricare altele sau ramai in suferinta, sau mai rau in ignoranta ….este doar o alegere, asadar ,curaj pe orice cale o apucati !

C: Pentru cine doreste sa  afle mai multe despre  terapii, initieri , seminarii sau evenimente si conferinte cu teme spirituale, ii puteti contacta  pe Mihai la :  mihai.orlandea@gmail.com  tel: 0743316367 si pe  Daniel la tel : 0755728793

C: Va multumesc mult pentru interviu si va doresc mult,mult  succes in tot ceea ce faceti voi!

Mihai & Daniel :  Multumim si noi Casiana si iti dorim mult succes cu revista ASCENSIUNEA SPIRITUALA.