„SCOPUL PRINCIPAL AL TERAPIEI REIKI ESTE INTOARCEREA LA DUMNEZEU „-   Marian Banu

Invitatul meu de astazi este  Marian- Petre Banu , Maestru  Reiki-  membru al Asociatiei practicienilor de Reiki si terapii complementare Bucuresti. Marian Practica Reiki-ul de mai bine de 10 ani , timp in care a ajutat foarte multi oameni sa se vindece facandu-i sa constientizeze  importanta cererii  ajutorului lui  Dumnezeu in tot ceea ce facem. De asemenea el practica si Radiestezia si o imbina cu succes cu  practica terapeutica Reiki si alte sisteme in care este Maestru. Ii multmesc foarte mult pentru tot ce am invatat de la el in timpul  petrecut in preajma lui cand l-am urmarit facand terapie  de grup altor persoane in cadrul Cabinetului Dr. Ovidiu Dragos Argesanu

C: Marian, cum ai ajuns sa practici Reiki?

M: Am citit 3 ani si jumatate literartura de specialitate, incepind cu “Devenirea”  lui  Ovidiu-Dragos Argesanu in 2004, iar in 2007, am venit la el la cabinet, m-a initiat si am inceput treaba. Am venit la cursurile lui organizate saptamanal, am fost la toate seminariile, cursurile si ,pas cu pas, am primit  mai multe initieri care m-au ajutat sa cresc spiritual si sa imi dezvolt activitatea de terapeut Reiki .

C: Ce ti se pare cel mai interesant in Reiki ?

M: Este momentul in care vezi ca munca  ta  a dat roade, iar pacientul asupra caruia i- am  facut terapie se simte clar mai bine si si-a aschimbat modul de gandire si de perceptie asupra sferei spiritualeScopul principal al terapiei Reiki este intoarcera la  Dumnezeu.

C: Cum ti-a schimbat tie Reiki modul de viata si de gandire?

M: MULT. Asa de mult incat am observat si eu ca m-am schimbat. Mi- s-a  amplificat increderea in mine, vis a vis de ce pot face prin rezultatele avute in terapiile facute. Am avut cateva cazuri rezolvate alaturi de colegi si cu ajutorul lui Dumnezeu. Am invatat sa ma rog de unde nu aveam nici o treaba inainte si simt ca sunt putin mai bun:). Ce am observat de-a lungul anilor de terapie este ca directia  este una singura: Catre Dumnezeu,  iar indifferent de ce initieri si cursuri facem fara ajutorul  LUI si a  entitatilor spirituale de care avem nevoie tot timpul si care merita sa le multumim de fiecare data pentru ajutor, am fi neinsemnati .

C: Care ar fi recomandarea ta pentru noi, in ceea ce priveste practica Reiki ?

M: Multa incredere in sine si ceea ce faci pentru ca altfel nu da rezultate, sa ne mentinem int-o stare de curatenie si   echilbru spiritual cat de bine putem. Din punctul meu de vedere evolutia spirituala trebuie sa fie cu pasi mici si siguri.

C: Iti multumesc pentru interviu si sfaturi ! Pentru programari la consultatii il puteti contacta pe Marian Banu la numarul de telefon: 0726711238

M:  Cu mare drag, multumesc  si eu tie si cititorilor tai, Casiana.