„OMUL trebuie abordat si TRATAT HOLISTIC!
ceea ce presupune sa tratezi concomitent, prin toate
mijloacele, atat trupul, cat si sufletul si mintea! „-Lifespirit.tv

 

Dragi cititori ,

Multumim ca ati ales sa cititi  ASCENSIUNEA SPIRITUALA- Revista oficiala a Federatiei Practicienilor de Reiki si Terapii Complementare din Romania.

Scopul Federatiei de Reiki  si Terapii Complementare  din Romania este dezvoltarea calitatii vietii si a puterii spirituale a finitei umane prin practicarea de Reiki si alte terapii complementare

Reiki-ul la ora actuala este practicat de zeci de mii de oameni in Romania. Multi dintre acestia sunt psihoterapeuti, medici, si practica aceasta forma de terapie in cabinetele lor, avand rezultate foarte frumoase. Mai exista o mare categorie care desi au invatat Reiki-ul si au calitati foarte bune de terapeuti  nu il pot  practica distinct intr-un cabinet, fara a mai practica si o alta forma de terapie recunoscuta legal in  Romania. In acest sens au luat fiinta asociatiile  Reiki din tara si ulterior Federatia Practicienilor de Reiki si Terapii Complementare din Romania care are ca prim obiectiv efectuarea demersurilor legale necesare pentru a introduce in COR (codul ocupational din Romania) meseria de Terapeut Reiki.

Desi originar din Japonia si recunoscut de guvernul acesteia , la ora actuala Reiki-ul este practicat pe tot mapamondul si este recunoscut oficial ca terapie de catre  Organizatia Mondiala a Sanatatii. In S.U.A. , de mai bine de 20 de ani ea este practicata in spitale ca forma de terapie complementara  ce sustine si amplifica efectele pozitive ale medicinei clasice. De asemenea si Marea Britanie si Elvetia detin o mare comunitate de  terapeuti unde la fel este practicat la toate nivelurile, pornind  de la cabinetele private pina in spitale. Mentionez ca toate guvernele acestor tari recunosc importanta si efectele benefice asupra oamenilor carora li s-au aplicat tratamente Reiki astfel incat, in acest moment sunt decontate de casele de asigurari ale tarilor respective. In acest sens, va propunem, ca de acum inainte  in fiecare numar la revistei sa va prezentam  interviuri cu  colegii nostri din tara  si asociatiile lor  pentru a-i cunoaste si a-i putea contacta :). Acest prim numar este dedicat Reiki-ului, dar in numerele ce urmeaza va vom prezenta impreuna si alte sisteme de terapii complementare si evolutie spirituala la fel de frumoase, pentru ca voi, cititorii, sa puteti sa va formati propria parere si sa puteti alege ce este mai benefic pentru voi.

Cu prietenie,

ECHIPA ASCENSIUNEA SPIRITUALA

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save